“Kapaklı Sizin Eviniz”

Kapaklı Samsunlular Derneğinden Başkan Çetin'e Ziyaret

Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet  Aktürk ve yönetimi, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Dernek Başkanı Aktürk ve Yönetim kurulu üyeleri ,  Başkan Çetin'i 08 Eylül Pazar günü saat 10.00'da Kazak Gölü Mesire Alanı’nda bu yıl 15.’sini düzenleyecekleri  piknik şölenine  davet etti.

Gelecek kuşaklara geçmiş adet, gelenek ve göreneklerini aktarmada önemli bir görevi üstlenen hemşehri derneklerinin her zaman yanlarında olacaklarını , Kapaklı'da birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Çetin ;"İlçemizdeki hemşeri derneklerimiz bir Türkiye mozaiğidir.Bu konuda şanslıyız ve bir çok kültürü bir arada yaşıyoruz. Davetiniz için teşekkür ediyor tüm halkımızı bende şölenimize davet ediyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çetin, Dernek Başkanı Mehmet Aktürk  ve yönetimine teşekkür etti.

Son Düzenleme Tarihi: 04 Eylül 2019 | 10:02:00
20 Eylül Cuma