“Kapaklı Sizin Eviniz”

Kapaklı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi mali kongresini yaptı.

DİVAN OLUŞTURULDU
Olağan Genel Kurul, açılış ve yoklama ile başladı. Ardından Genel Kurul Divan Başkanlığı seçimi gerçekleştirilirken, Divan Başkanlığına Trakya ve Marmara Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve İpsala Kooperatif Başkanı İlhan Dalkıran, Dival Başkan Vekilliğine Saray Esnaf Kefalet Başkanı Ali Özen, katip üyeliklerine ise Kapaklı Esnaf Kefalet Kooperatifi ortaklarından Kadir Kesik ve Fevzi Ruç seçildi.

İYİ Kİ İLÇE OLDUK
Sınırlı Sorumlu Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Olağan Genel Kurulu'nu ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI kısa bir konuşma gerçekleştirirken "Bu manzarayı burada görmek bizleri çok mutlu ediyor. Güzide topluluğu burada görmek herkese nasip olmaz. 6 Aralık 2012 tarihinde biz ilçe mi mahalle mi olacağız diye Cumhurbaşkanının onayını bekliyorduk. İyi ki ilçe olduk, ve ilçelik çerçevesi içinde bunları Kapaklı’da görüyoruz. Gerçekten 12’inci ayına girmiş olan İlçemizde Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin kongresinin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM MADDELERİNE GEÇİLDİ
Mandalı'nın konuşmasını sonlandırmasının ardından, gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Faaliyet Raporu ve 2014 yılı bilanço, gelir gider hesapları görüşülürken, okunan raporlar ve hesaplar müzakere edilerek oy birliği ile kabul edildi. Bir diğer gündem maddesinde ise Yönetim ve Denetim Kurullarının ayrı ayrı ibrası oy birliği ile kabul edildi. 2015 yılı tahmini bütçesi okunarak karara bağlanırken, giderler 71 bin 961 TL, gelirler ise 104 bin TL olarak belirlendi. Yönetim kurulu üyeleriyle, denetim kurulu üyelerinin aylık ücret ve huzur hakları, yolluklarının belirlenmesinin ardından verilen önerge görüşüldü.

GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Önerge kapsamında, 4 yıl görev yapmak üzere Hasan Dükkanlı, Adem Verici’nin Bölge Birliği temsilcisi, iki yıl görev yapmak üzere Şenol Aydoğdu, Gökhan Cantürk’ün ise denetim kurulu üyesi olarak görev yapmaları oy birliği ile kabul edildi. Olağan Genel Kurul'da dilek ve temennilerin ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atakan "Bugün bu birlikteliği sağlayan Başkan Hasan Dükanlı’ya teşekkür ediyorum. Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine görevinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kongreye AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Tekirdağ Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atakan, İpsala Kooperatif Başkanı İlhan Dalkıran, Saray Esnaf Kefalet Başkanı Ali Özen, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ile Kooperatif üyeleri katıldı

Son Düzenleme Tarihi: 16 Aralık 2018 | 19:09:24
19 Temmuz Cuma