“Kapaklı Sizin Eviniz”

Kapaklı Belediyesi Yaz Okulları Kayıtları Başlıyor

Kapaklı Belediyesi ve TÜGVA ( Türkiye Gençlik Vakfı) işbirliği ile çocukların yaz tatili süresince öğrenmeye devam etmelerini sağlamak, bedensel, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve keyifli bir yaz geçirmelerine imkan sağlamak amacı ile "YAZ OKULLARI" nı açıyor.

Yaz Okullarının  Kayıtları 11 - 20 Haziran tarihleri arasında yapılacak.Bu yıl 21 farklı branşın  yer alacağı Kapaklı Belediyesi Yaz Okulları  Temmuz ayında başlayacak.

YAZ OKULLARINDA  21 FARKLI BRANŞTA KURS AÇILACAK

Kapaklı Belediyesi  Yaz Spor Okullarında , Kuran Kursu , Futbol , Basketbol , Voleybol , Badminton , Masa Tenisi , Güreş , Jimnastik , Satranç , Halk Oyunları , Ebru Sanatı , İngilizce , Bilgisayar , Zeka oyunları , Ritim , Koro , Geleneksel Çocuk Oyunları ,Ahşap Boyama , Bağlama , İşaret Dili ve Spora Başlama (4-7 Yaş arası) kursları açılacak.

BAŞKAN ÇETİN : " YAZ DÖNEMİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DOLU DOLU GEÇECEK"

Çocukların ve gençlerin sosyal faaliyetlerine büyük bir önem verdiklerini ve yaz aylarını dolu dolu geçirmelerini sağlayarak gelişimlerini desteklemeyi hedeflediklerini söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin " Bu yaz döneminde  çocuklarımızın yeni öğretim dönemi başlayana kadar kurslarımızda eğitim görecek, keyifli ve nitelikli bir tatil geçirme imkanı bulacaklar.Geleceğimizin teminatı yarınlarımız olan çocuklarımızın her yönüyle iyi yetişmiş olması bizim en önemli vazifemizdir. Çocuklarını, bizlere güvenerek emanet eden ailelerimize ve eğitimlerini üstlenen kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, birbirinden güzel etkinliklerle çocuklarımızın huzurlu ve mutlu bir yaz geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.

BAŞVURULAR SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE YAPILACAK

Yaz Okullarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne (9.kat) şahsen ve kimlik fotokopisi  ile kayıt yaptırabilecekler. Başvurular 26 Haziran Çarşamba ( Süre uzatıldı)  günü sona erecek olup , yaz okulu Temmuz ayında başlayacak.

Son Düzenleme Tarihi: 19 Haziran 2019 | 10:18:07
20 Kasım Çarşamba