“Kapaklı Sizin Eviniz”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Kıymetli Sağlık Çalışanları;

İnsanın sağlık çalışanı olabilmesi için yüreğinin, sevgilerin en güzeli, en anlamlısı olan insan sevgisiyle dolu olması gerekir. Sizler büyük bir sabırla ve hoşgörüyle, insanüstü çalışma gayretinizle insanlara hizmet ederek, sorunlarını ve dertlerini dinleyerek, iyileşmelerine ve yaşamalarına vesile olarak içinizde bu sevginin olduğunu göstermektesiniz.

Böylesine kutsal bir mesleği icra eden siz değerli sağlık çalışanlarımızın sağlık sisteminin bu günlere gelmesinde çok büyük katkıları olmuştur. Karşılaştığınız türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleğinizin icrasında vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretiniz bizler için iftihar kaynağıdır. “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.” anlayışıyla çıktığımız bu yolda bizler de, mesleğinizi en iyi şekilde icra etmeniz için üzerimize düşeni yapacak , karşımıza çıkacak sorun ve engelleri inşallah beraber aşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük fedakarlıklarla yerine getiren, en zor şartlarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutluyor, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

İrfan MANDALI

Kapaklı Belediye Başkanı