“Kapaklı Sizin Eviniz”

Kafeteryamız yenileniyor

Kazak Gölü Mesire Alanımızda yer alan kafeteryamızın yenilenme çalışmaları devam ediyor

BÖLGEMİZİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ

Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermek istediklerini kaydeden Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, “Bilindiği üzere geçmişte Kazak Gölü Mesire Alanımızda büyük bir düzenleme yaparak burayı halkımızın 24 saat konforlu ve güvenli bir şekilde kullanacakları bir yer haline getirmiştik. Şimdilerde bölgemizin cazibe merkezi haline gelen Kazak Gölü Mesire Alanımızı her gün yüzlerce vatandaşımız ziyaret ederek temiz havada, modern bir ortamda günün stresini atıp eğlenebiliyorlar.” dedi.

DAHA MODERN VE KONFORLU BİR HALE GELİYOR

Kazak Gölü Mesire Alanımızda hizmet verdiğimiz kafeteryada yenileme çalışmalarının başladığını ifade eden Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, “Trakya’nın yükselen değeri Kapaklı'mızda bulunun bu alanda ayrıca bir de kafeteryamız bulunuyor. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla yemek yiyip çaylarını içebilecekleri bu ortamı daha modern ve konforlu bir görünüme kavuşturarak vatandaşlarımızın hizmetine açacağız.” diye konuştu.

Son Düzenleme Tarihi: 18 Mart 2019 | 14:40:07
26 Mart Salı