“Kapaklı Sizin Eviniz”

Kadir ALBAYRAK İlçe Belediye Başkanları ile bir araya geldi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe belediye başkanları ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda ilçelere yapılacak olan yatırımları görüşen Başkan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimizle sürekli iletişim ve koordinasyon halindeyiz. İlçe belediye başkanlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. 2015 yılı ile birlikte yatırımlar başlıyor.

Tüm ilçelerimizde önemli projeleri hayata geçireceğiz. Gerek ilçe belediyelerimizin projeleri gerekse de Büyükşehir olarak bizim projelerimiz ilçelerimiz için hazır. Tekirdağ büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçe belediyelerimizin yanındayız. İlçe belediye başkanlarımızın yetmediği yerlerde biz devreye gireceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet yağmurundan tüm ilçelerimizi ve tüm mahallelerimiz nasibini alacak” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 16 Aralık 2018 | 19:09:24
24 Ağustos Cumartesi