“Kapaklı Sizin Eviniz”

İsmetpaşa Parkında Çalışmalar Devam Ediyor.

Kapaklı Belediyesi’nin ilçenin muhtelif noktalarında hayata geçirdiği park yapım çalışmaları İsmet Paşa Mahallesi’nde devam ediyor. Yapım çalışmaları aralıksız devam eden İsmetpaşa Parkı’nda çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI''İsmetpaşa Mahallemizdeki Parkımızda Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Parklarımızı yakında halkımızın hizmetine açacağız. Kapaklı'mız için Hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda diğer büyük park projelerimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Hacılar Çeşmesi Parkı projemizin de yapımına başladık. İlçemizde sosyal alanları daha da arttıracağız. Bu parklarımızla birlikte ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız için vazgeçilmez alanlar ortaya çıkacak. '' dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 16 Aralık 2018 | 19:09:24
24 Ağustos Cumartesi