“Kapaklı Sizin Eviniz”

İkram Aracımız hizmete başladı

Kısa süre önce araç filomuza kattığımız İkram Aracımız faaliyetlerine başladı

ÇEŞİTLİ İKRAMLARDA BULUNDUK

Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında hizmetlerine hız kesmeden devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, “Bahçelievler Mahallemizde kurulan Perşembe Pazarı ve İsmet Paşa Mahallemizde kurulan Cuma Pazarımızda İkram Aracımızdan çay, kahve, meyve suyu ve kek ikramında bulunduk.” dedi.

HEM İÇLERİNİ HEM DE KALPLERİNİ ISITIYORUZ

Vatandaşlarımızın bu hizmetten oldukça memnun olduğunu kaydeden Başkanımız Mandalı, “Paylaşmanın önemini biliyor ve ona göre davranıyoruz. Bu soğuk günlerde pazara giden vatandaşlarımıza ve Pazar esnafımıza çeşitli ikramlarda bulunarak Kapaklı halkımızın hem içlerini hem de kalplerini ısıtıyoruz.” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARIMIZ MEMNUN KALDI

İkram Aracımıza uğrayarak bizlerle sevgilerini paylaşan vatandaşlarımız, sunmuş olduğumuz bu hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya teşekkür ettiler.

Son Düzenleme Tarihi: 09 Şubat 2019 | 18:14:41
20 Nisan Cumartesi