Uzunhacı Mahallesinde Parke Taş Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

17.10.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Uzunhacı mahallesinde Parke taş yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Kapaklı Belediyesi tarafından Uzunhacı Mahallesinde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. İlçe genelinde bir çok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Uzunhacı Mahallesinde bir süre önce başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Mahallelerde gerçekleştirilen yol onarım ve bakım çalışmaları hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, yaklaşan kış ayı ile birlikte yaşanan yol sorunlarına çözüm bulmak adına bir çok alanda yol onarım ve bakım çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizin Uzunhacı Mahallesinde kilit parke çalışmalarını yürütmeye devam ediyoruz. Havalar müsait oldukça çalışmalarımız devam edecek. Amacımız ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir." dedi

• Zabıta Ekiplerimiz Pazar Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Pazar denetim ekipleri, kentimizde bulunan semt ve üretici pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, pazar esnafı ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

16.11.2017

• İlçemiz Genelinde Görüntü Kirliliği Oluşturan Unsurlar Kaldırılıyor

Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi Erbay caddesi üzerindeki izinsiz olarak yapılan ve hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden olan kaçak barak ve çadırlara müdahale ederek oluşan çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

16.11.2017

• Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit Ödemeleri Başladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

15.11.2017

• İlçemize Yapılacak Olan Spor Salonu İşine Ait Protokol İmzalandı

Kapaklı İlçesinde, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli taşınmaz üzerine Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından yaptırılacak olan 500 Kişilik Spor Salonu yapım işine ait protokol, ÇOSB Toplantı Salonunda; Vali Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından imzalandı.

15.11.2017