Stajyer Öğrenciler Başkan Mandalı'yı Ziyaret Etti

25.08.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesinde belediyenin ilgili müdürlüklerinde Staj yapan öğrenciler son çalışma günlerinde Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret ettiler.

Stajyer öğrencilerle Başkanlık Makamında bir araya gelen Başkan Mandalı sohbetin başında öğrencilerden ileride ne olmak, neler yapmak istediklerini sordu. Daha sonra kendi hayatından kesitler anlattı. Başarının asıl sırrının çok çalışmak olduğunu söyleyen ve okumanın öneminden bahseden Başkan Mandalı,"Burada oldukça başarılı bir performans gösterdiniz. Ayrıldığınızda da sizleri takip etmeye devam edeceğiz. Sizlerde artık bu ailenin birer üyesisiniz. Bu nedenle sizlere güveniyor, ileride çok iyi yerlere geleceğinizi ve Kapaklı'ımıza ve ülkemize faydalı birer birey olacağınızı düşünüyorum. Belediyemizde göstermiş olduğunuz başarılı performanslardan ötürü hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Öğrenciler de staj boyunca kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Başkan Mandalı ve Birim Müdürlerine teşekkür ettiler.