Muhtarlarımızı Ziyaret Ettik Bayramlarını Kutladık

24.08.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Başkan yardımcısı Serpil SEVGİ ve Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşegül ÖLKE ve Belediye Personelleri ile birlikte Kurban Bayramı dolayısıyla ilçedeki muhtarlara ziyarette bulunarak, bayramlarını tebrik ettiler.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kapaklı ilçesinde görev yapan muhtarlar, gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın da bayramını tebrik ettiler. Muhtarlar, “Bizleri ziyaret etmeniz bizleri gerçekten onurlandırmıştır. Başta başkanımız olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ediyor ve bayramlarını kutlarız.” şeklinde konuştular

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.