Mobil Uygulamalarımız Yayında

14.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI “Akıllı Belediyecilik Projesi” nin bir parçası olan Kapaklı Belediyesi “Mobil Belediyecilik Uygulaması”nın faaliyete geçirildiğini ifade etti.

Kapaklı Belediyesi Uzun zamandır üzerinde çalışılan sistem ile IOS ve Android işletim sistemlerine sahip tablet bilgisayar ve cep telefonları ile 7/24 dünyanın her tarafından belediye hizmetlerine kolay erişim sağlanmış olacak.

CEPTEN HİZMET

Mobil uygulama özellikle 4G altyapısının gelişmesi ile mobil iletişim imkanlarının hızla artması gerek kurumsal hizmetlerin kesintisiz sunulması gerekse vatandaşların hareket halindeyken bile sunulan hizmetlerden faydalanmasına büyük katkı sağlıyor. Kapaklı Belediyesi’nin faaliyete geçirdiği bu uygulama ile artık IOS veya Android işletim sistemli cep telefonları kullanılarak zaman ve mekan bağımlılığı olmadan dünyanın her yerinden belediye hizmetlerine ulaşılacak.

HER TÜRLÜ BİLGİ VAR

Belediyenin yapılan çalışmalarla ilgili haberler, duyurular, iletişim bilgileri, borç sorgulama, ödeme, şikayet-öneri sistemi, etkinlik takvimi ve kültür haberleri, Kapaklı hakkında ayrıntılar gibi daha bir çok başlığın yer aldığı uygulama ile vatandaşlar her an her yerde belediye ile ilgili hizmet alabilecek.

VATANDAŞLARIMIZA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI,“Akıllı telefonlar için geliştirdiğimiz mobil uygulama ile vatandaşlarımıza bir adım daha yaklaştık” dedi. Android ve İOS işletim sistemleri için geliştirilen mobil uygulama ile belediye hizmetlerini vatandaşlarımıza daha fazla yaklaştırdıklarını söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI,“Belediyemiz birimleriyle entegre bir şeklide çalışan mobil uygulamamız ile vatandaş ve belediye arasındaki mesafeleri azaltıyoruz” dedi.Mobil uygulamada başlıklar altında birçok önemli bilginin ve hizmetin sunulduğunu kaydeden Başkan Mandalı, “Mobil uygulamamızda vatandaşlarımız istek, şikayetleri ilgili birime aktarılıyor ve en kısa sürede de çözüme kavuşturuluyor” şeklinde konuştu.

ÜCRETSİZ OLARAK İNDİRİLECEK

Mobil uygulama özellikle 3G ve 4,5 G altyapısının gelişmesi ile mobil iletişim imkânlarının hızla artması gerek kurumsal hizmetlerin kesintisiz sunulması gerekse vatandaşların hareket halindeyken bile sunulan hizmetlerden faydalanmasına büyük katkı sağlıyor.

Kapaklı Belediyesi’nin faaliyete geçirdiği bu uygulama ile artık IOS veya Android işletim sistemli cep telefonları kullanılarak zaman ve mekân bağımlılığı olmadan dünyanın her yerinden belediye hizmetlerine ulaşılacak.Kapaklı Belediyesi Mobil uygulamasında belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili haberler, duyurular, iletişim bilgileri, başkana mesaj, etkinlik takvimi, foto galeri, başkanın mesajı, başkana mesaj, foto galeri, Nöbetçi eczaneler, e-belediye uygulama, borç sorgulama, ödeme, bilgi sorgulama, Kapaklı hakkında ayrıntılar gibi daha birçok uygulama yer alıyor.Uygulama Google Play ve Apple Store’den Ücretsiz Olarak İndirilebilecek.

İNDİRME LİNKLERİ

Android Mobil Uygulama ; http://bit.ly/2zUr9iq
İos Mobil Uygulama ;  http://apple.co/2ibjnpN

• Zabıta Ekiplerimiz Pazar Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Pazar denetim ekipleri, kentimizde bulunan semt ve üretici pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, pazar esnafı ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

16.11.2017

• İlçemiz Genelinde Görüntü Kirliliği Oluşturan Unsurlar Kaldırılıyor

Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi Erbay caddesi üzerindeki izinsiz olarak yapılan ve hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden olan kaçak barak ve çadırlara müdahale ederek oluşan çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

16.11.2017

• Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit Ödemeleri Başladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

15.11.2017

• İlçemize Yapılacak Olan Spor Salonu İşine Ait Protokol İmzalandı

Kapaklı İlçesinde, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli taşınmaz üzerine Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından yaptırılacak olan 500 Kişilik Spor Salonu yapım işine ait protokol, ÇOSB Toplantı Salonunda; Vali Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından imzalandı.

15.11.2017