Meme Kanseri Farkındalık Haftasında Eğitimler Düzenleniyor

18.10.2017 - Kapaklı Belediyesi

Meme Kanseri farkındalık haftası dolayısı ile farkındalık yaratmak adına Kapaklı Toplum Sağlığı merkezi ve Kapaklı Belediyesi sağlık işleri müdürlüğü işbirliği ile kapaklıda ki bütün mahallelerde meme kanseri erken teşhis eğitimleri düzenleniyor.

Aynı zamanda toplantılarda Kapaklı Belediyesi Psikologu Ceren Sayın ve Toplum Sağlığı Merkezi Psikologu Güneş Çalışkan tarafından bağımlılık,teknoloji bağımlılığı ve etkili iletişim konuları adı altında eğitimler veriliyor.

Uzunhacı mahallesinde başlayan eğitimler , Yanıkağıl mahallesi ve Karaağaç mahalleleri ile devam etti. Diğer tüm mahallelerde eğitimler yapılmaya devam edilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI '' Kapaklı Toplum Sağlığı merkezimiz,Belediyemiz Psikologu ve Belediyemiz Sağlık İşleri müdürlüğümüzün iş birliği ile vatandaşlarımızı meme kanseri erken teşhis konusunda bilgilendirmek amacıyla mahallelerimizde böylesi güzel bilgilendirme toplantıları gerçekleştiriyoruz.Kapaklı Belediyesi olarak; halkın belediyesi olarak, her zaman halkla birlikte, onun sağlığıyla, sosyal sorunlarıyla da ilgileniyoruz.Bu anlamda vatandaşlarımızın katılımı bizler için çok önemli. Çünkü eğer bir hastalıktan erken korunmayı ve erken teşhisi öğrenebilirsek bir çok hastalığın önüne hemen geçmiş olabiliriz.'' dedi.

• Zabıta Ekiplerimiz Pazar Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Pazar denetim ekipleri, kentimizde bulunan semt ve üretici pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, pazar esnafı ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

16.11.2017

• İlçemiz Genelinde Görüntü Kirliliği Oluşturan Unsurlar Kaldırılıyor

Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi Erbay caddesi üzerindeki izinsiz olarak yapılan ve hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden olan kaçak barak ve çadırlara müdahale ederek oluşan çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

16.11.2017

• Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit Ödemeleri Başladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

15.11.2017

• İlçemize Yapılacak Olan Spor Salonu İşine Ait Protokol İmzalandı

Kapaklı İlçesinde, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli taşınmaz üzerine Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından yaptırılacak olan 500 Kişilik Spor Salonu yapım işine ait protokol, ÇOSB Toplantı Salonunda; Vali Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından imzalandı.

15.11.2017