Mahalle Muhtarlıkları Yenileniyor

17.10.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi yerel yönetimlerin daha verimli ve dinamik bir hizmet vermesi için muhtarlık binalarını yenilemeye devam ediyor.

Kapaklı Belediyesi, vatandaşların daha iyi koşullarda hizmet alabilmesini ve muhtarların da daha iyi imkanlarla çalışabilmesini sağlamak amacıyla ilçedeki mahalle muhtarlıklarını yeniliyor.

Muhtarlıklarda başlatılan çalışmaların çalışma programı kapsamında devam edeceğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, “Cumhuriyet mahalle muhtarlığımızı yenileme çalışmalarımıza başladık.Mahallelerimizdeki belediye temsilcilerimiz muhtarlarımızdır.Muhtarlarımız vasıtasıyla mahallelerimizdeki sorunlardan haberdar oluyor, halkımıza hizmet götürüyoruz. Muhtarlarımızın özverili çalışmaları bizleri her zaman mutlu ediyor. Belediye olarak muhtarlık binalarımızı bir çalışma programı kapsamında yenileyerek daha modern, konforlu ve temiz ofislerde halkımıza hizmet etmelerini sağlıyoruz” dedi.

• Zabıta Ekiplerimiz Pazar Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Pazar denetim ekipleri, kentimizde bulunan semt ve üretici pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, pazar esnafı ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

16.11.2017

• İlçemiz Genelinde Görüntü Kirliliği Oluşturan Unsurlar Kaldırılıyor

Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi Erbay caddesi üzerindeki izinsiz olarak yapılan ve hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden olan kaçak barak ve çadırlara müdahale ederek oluşan çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

16.11.2017

• Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit Ödemeleri Başladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

15.11.2017

• İlçemize Yapılacak Olan Spor Salonu İşine Ait Protokol İmzalandı

Kapaklı İlçesinde, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli taşınmaz üzerine Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından yaptırılacak olan 500 Kişilik Spor Salonu yapım işine ait protokol, ÇOSB Toplantı Salonunda; Vali Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından imzalandı.

15.11.2017