Kentimiz Genelinde Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

14.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde cadde ve sokaklarda yol yapım ve bakım onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

YAYA KALDIRIMLARI YENİLENİYOR

İlçe genelinde devam eden yol çalışmalarda İnönü Mahallesi Sinem Sokak’ta beton yol çalışması, İstiklal Caddesi’nde ise yol bakım ve onarım  çalışmaları ve yaya kaldırımlarında yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu caddelerde bir kısmının yaya kaldırımları tamamen yenileniyor.

‘’İLÇEMİZDEKİ YOLLARI YENİLEYECEĞİZ’’

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; ‘’Kapaklı'ımızda alt yapısı tamamlanan belediyemiz sorumluluğundaki cadde ve sokaklarımızda kapsamlı bir sıcak asfalt yol yapım çalışmaları yaparak ilçemizdeki yollarımızı yeniliyeceğiz ve bakım onarım  çalışmalarımız  da aralıksız olarak ilçemiz  genelinde devam edecek. 2018 yılında kentimiz genelinde alt yapısı biten belediyemiz sorumluluğundaki cadde ve sokaklarımızı sıcak asfalt ile kaplaycağız’’ dedi.

• Zabıta Ekiplerimiz Pazar Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Pazar denetim ekipleri, kentimizde bulunan semt ve üretici pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, pazar esnafı ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

16.11.2017

• İlçemiz Genelinde Görüntü Kirliliği Oluşturan Unsurlar Kaldırılıyor

Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi Erbay caddesi üzerindeki izinsiz olarak yapılan ve hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden olan kaçak barak ve çadırlara müdahale ederek oluşan çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

16.11.2017

• Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit Ödemeleri Başladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

15.11.2017

• İlçemize Yapılacak Olan Spor Salonu İşine Ait Protokol İmzalandı

Kapaklı İlçesinde, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli taşınmaz üzerine Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından yaptırılacak olan 500 Kişilik Spor Salonu yapım işine ait protokol, ÇOSB Toplantı Salonunda; Vali Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından imzalandı.

15.11.2017