Kent Konseyi Yeni Başkanı'nı Seçti

28.09.2017 - Kapaklı Belediyesi

Belediyemiz meclis salonunda Kapaklı Kent Konseyi'nin seçimli olağan 4.Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi başkanı Fahrettin GÜR, 3 yıl önce kurulan kent konseyinin Kapaklı'mız değerli hizmetleri olduğunu söyledi.

İŞBİRLİĞİMİZ VE DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Kapaklı Kent Konseyi genel kurul toplantısında konuşan Başkan Mandalı ;" Çiçeği burnunda ilçe olan Kapaklı'mız için zorluklar içinde kurulan Kent Konseyi Fahrettin GÜR başkanlığında imkansızlıklara rağmen birçok ilki gerçekleştirdi. Bizlerde Kapaklı Belediyesi olarak Kent Konseyimize her zaman destek olmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte de desteklerimiz sürdüreceğiz. Yeni seçilecek olan başkanımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

BÜYÜME SÜRECİ DEVAM EDİYOR.

Toplantıda konuşan Kapaklı kaymakamı Mehmet YÜZER ;"Doğum safasında olan Kapaklı'nın büyüme süreci halen devam ediyor. Kapaklı Kent Konseyi'nin bu şehir , bu kent için neler yaparız mücadelesini verdiğiniz görüyorum.Kurucu başkan Fahrettin GÜR ile zorlu bir kuruluş sürecini geçiren Kent Konseyi'nin yeni yönetimi ile daha da faydalı projeler gerçekleştireceğine inancım tam.Bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

KAPAKLI KENT KONSEYİ YENİ BAŞKANI ARZU ÖZDEMİR OLDU.

Konuşmaların ardından yürütme kurulu 4.Genel Kurulu ile Kent Konseyi başkanlığı seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonucunda oy birliği ile Arzu ÖZDEMİR Kapaklı Kent Konseyi Başkanlığına seçildi.Sağlık sorunları nedeni ile yeniden aday olmayan Fahrettin GÜR , seçilen yeni yönetime başarılar diledi.

PROJELERİMİZE YENİLERİ EKLEYECEĞİZ

Kent Konseyi'in 2 yıllık sürecinde olduğunu söyleyen Arzu ÖZDEMİR;"Bu görevi bana layık gördüğünüz ve güveniniz için öncelikle teşekkür ederim. Daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerimizin üstüne yenilerini ekleyerek, ilçemiz için var gücümüzle ve Belediyemizin destekleri ile devam edeceğiz." dedi.

Kent Konseyi Başkanı
Arzu ÖZDEMİR
Yürütme Kurulu Üyeleri
Sevcan ALCAN
Hayati ÇAKAN
İbrahim ÇETİNTAŞ
Seçkin DİLSİZ
Ali ÜLGER

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.