Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Boy’dan Başkan Mandalı’ya Ziyaret

02.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ulaş Boy ve yönetimi Kapaklı Belediye başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti.

Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine yeni atanan Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ulaş Boy, yönetimi ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti.

Ziyaretleri için Boy ve yönetimine teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Birlik ve beraberlik içerisinde Kapaklımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Ziyaretleri için teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

• Zabıta Ekiplerimiz Pazar Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Pazar denetim ekipleri, kentimizde bulunan semt ve üretici pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, pazar esnafı ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

16.11.2017

• İlçemiz Genelinde Görüntü Kirliliği Oluşturan Unsurlar Kaldırılıyor

Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi Erbay caddesi üzerindeki izinsiz olarak yapılan ve hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden olan kaçak barak ve çadırlara müdahale ederek oluşan çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

16.11.2017

• Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit Ödemeleri Başladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

15.11.2017

• İlçemize Yapılacak Olan Spor Salonu İşine Ait Protokol İmzalandı

Kapaklı İlçesinde, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli taşınmaz üzerine Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından yaptırılacak olan 500 Kişilik Spor Salonu yapım işine ait protokol, ÇOSB Toplantı Salonunda; Vali Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından imzalandı.

15.11.2017