Kaldırım Yayalar İçindir Araç Park Etmeyelim

02.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için yapmış olduğu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, kaldırım işgalleri konusundaki uygulamalarının devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın günlük hayatlarında yoğun bir şekilde kullandıkları kaldırımlara araç park edilmemesi ile ilgili gerekli çalışmaları yapmaktayız. Kaldırımı işgal etmiş araçlar ve gelişigüzel park edilerek trafik akışını olumsuz yönde etkileyen araçlara yönelik tedbirlerimizi uyguluyor, denetimlerimizi sıklaştırarak sürdürüyoruz” diye konuştu.

''ŞEHRİMİZE SAHİP ÇIKALIM''

Başkan Mandalı açıklamasının devamında ; “Görev sınırlarımız içerisindeki alanlarda, yayaların yürüyüş güzergâhlarında herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için kontroller yapıyoruz, kanunların öngördüğü şekilde gerekli tedbirleri alıyoruz. Maalesef kaldırımlara araç park edilmesine hala rastlamaktayız.Bir kez daha belirtmek istiyorum, kaldırımlar, yayalar içindir.Kaldırımlar hepimizin. Lütfen uygun olmayan yerlere araç park etmeyelim. Kaldırımlara araç park edenlerle ilgili olarak cezai işlem uygulanmaktadır. Kapaklı Belediyesi olarak bizim de işimiz, şehrimizi daha güzel daha yaşanabilir bir kent haline getirmektir. Bunun için var gücümüzle, gece gündüz çalışmaktayız. Vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmalarını rica ediyorum.”dedi.

• Zabıta Ekiplerimiz Pazar Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Pazar denetim ekipleri, kentimizde bulunan semt ve üretici pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, pazar esnafı ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

16.11.2017

• İlçemiz Genelinde Görüntü Kirliliği Oluşturan Unsurlar Kaldırılıyor

Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi Erbay caddesi üzerindeki izinsiz olarak yapılan ve hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden olan kaçak barak ve çadırlara müdahale ederek oluşan çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

16.11.2017

• Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit Ödemeleri Başladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

15.11.2017

• İlçemize Yapılacak Olan Spor Salonu İşine Ait Protokol İmzalandı

Kapaklı İlçesinde, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli taşınmaz üzerine Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından yaptırılacak olan 500 Kişilik Spor Salonu yapım işine ait protokol, ÇOSB Toplantı Salonunda; Vali Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından imzalandı.

15.11.2017