Kaldırım İşgali Yapan Esnaflar Denetleniyor

07.08.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde kaldırım işgalleri yapan işletmelere karşı denetimlerini sürdürüyor.

Pınar Bulvarı başta olmak üzere diğer caddelerde kaldırımları işgal eden işletmelere uyarılarda bulunan Belediye Zabıta ekipleri, işletmelerle birebir görüşüp, kaldırım işgaline son verilmesi yönünde uyarılarda bulundu.Denetleme yapılan yerlerde ise kaldırım işgalleri sonlandırıldı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI denetimlerin genişleyerek devam edeceğini ve kanuna uymayan işletmelere Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

KALDIRIM İŞGALİNE İZİN VERİLMEYECEK

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, kaldırım işgaline karşı sıkı bir denetim uygulamaya devam edeceklerini ifade ederek, bu konuda esnaflarında duyarlı davranması gerektiğini kaydetti. Kaldırımların vatandaşın ortak kullanım alanı olduğunu hatırlatan Başkan Mandalı kaldırım işgaline izin vermeyeceklerini belirterek, “İşgal konusunda yoğun şikayetler alıyoruz. Alış veriş eden vatandaşlarımız kaldırımları kullanması gerekirken, işgal yüzünden yol ortasında yürümek zorunda kalıyorlar. Kaldırım işgali konusunda denetimleri daha da sıklaştıracağız , uyarılara rağmen işgale devam eden esnaflarımıza Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uygulamaya devam edeceğiz , esnaflarımızın kaldırımları işgale etmeyerek bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Daha modern bir Kapaklı için kaldırım işgaline hep birlikte son vermeliyiz.” diye konuştu.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.