Duraklar Temizleniyor

08.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçedeki duraklara izinsiz yapıştırılan el ilanları ve reklam afişlerini temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçedeki duraklara izinsiz yapıştırılan el ilanları ve reklam afişlerini temizlemeye başladı.

İlçedeki bekleme duraklarının çok kötü bir şekilde kullanıldığını tespit ettiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Rastgele afiş ve reklam ilanlarının yapıştırıldığını gördük. Konuyla ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından bir ekip oluşturduk" dedi.

Zabıta ekipleri ile birlikte tespit edilen durakların temiz bir hale getirileceğini belirten Mandalı, "İlk etapta ilgili şahıslar fiilen resim afiş yapıştıran şahıslar veya kurumlar öncelikle uyarılacak, ikinci ikaz halinde gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Ekiplerimiz tarafından ilgili şahıslara tebliğ ettik, inşallah bundan sonra temiz, düzenli daha güzel bir Kapaklı için çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kaydetti.

• Zabıta Ekiplerimiz Pazar Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Pazar denetim ekipleri, kentimizde bulunan semt ve üretici pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, pazar esnafı ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

16.11.2017

• İlçemiz Genelinde Görüntü Kirliliği Oluşturan Unsurlar Kaldırılıyor

Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi Erbay caddesi üzerindeki izinsiz olarak yapılan ve hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden olan kaçak barak ve çadırlara müdahale ederek oluşan çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

16.11.2017

• Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit Ödemeleri Başladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

15.11.2017

• İlçemize Yapılacak Olan Spor Salonu İşine Ait Protokol İmzalandı

Kapaklı İlçesinde, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli taşınmaz üzerine Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından yaptırılacak olan 500 Kişilik Spor Salonu yapım işine ait protokol, ÇOSB Toplantı Salonunda; Vali Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından imzalandı.

15.11.2017