Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlık Binası Yenilendi

13.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi yerel yönetimlerin daha verimli ve dinamik bir hizmet vermesi için muhtarlık binalarını yeniliyor. Kapaklı Belediyesi Fen işleri ekipleri Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığı binasını yenileyerek daha konforlu ve modern bir görünüme kavuşturdu.

MODERN HİZMET BİNASI

Kapaklı Belediyesi ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi muhtarlık binasını yenileyerek modern bir muhtarlık binasını hizmete sundu. Cumhuriyet Mahalle muhtarlığında yenileme çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Belediye olarak muhtarlık binalarımızı bir çalışma programı kapsamında yenileyerek daha modern, konforlu ve temiz ofislerde halkımıza hizmet etmelerini sağlıyoruz. Muhtarlar bizim mahallelerde ki temsilcilerimizdir. Diğer mahallerdeki muhtarlık binalarımızı da en kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

DİLSİZ TEŞEKKÜR ETTİ

Desteklerinden ötürü Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür eden Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz “ Kapaklı Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet Mahallesi muhtarlık hizmet binamız tamamlanmış olup, 13 Kasım Pazartesi gününden itibaren halkımızın hizmetini başlayacağız. Başta Belediye Başkanımız İrfan Mandalı olmak üzere, Fen İşleri Müdürümüz Abdullah Çakmak’a ve emeği geçen herkese şahsım, mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

• Zabıta Ekiplerimiz Pazar Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Pazar denetim ekipleri, kentimizde bulunan semt ve üretici pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, pazar esnafı ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

16.11.2017

• İlçemiz Genelinde Görüntü Kirliliği Oluşturan Unsurlar Kaldırılıyor

Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi Erbay caddesi üzerindeki izinsiz olarak yapılan ve hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden olan kaçak barak ve çadırlara müdahale ederek oluşan çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

16.11.2017

• Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit Ödemeleri Başladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

15.11.2017

• İlçemize Yapılacak Olan Spor Salonu İşine Ait Protokol İmzalandı

Kapaklı İlçesinde, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli taşınmaz üzerine Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından yaptırılacak olan 500 Kişilik Spor Salonu yapım işine ait protokol, ÇOSB Toplantı Salonunda; Vali Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından imzalandı.

15.11.2017