CHP Kapaklı İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi Başkan Mandalı'yı Ziyaret Etti.

25.12.2017 - Kapaklı Belediyesi

CHP Kapaklı’da İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının kongre süreçlerini tamamladı. Yeni yönetim ise ilçe protokolü ile tanışma ziyaretlerine başladı.Bu kapsamda CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kadın Kolları Başkanı Zeliha Firidi ve Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski ve beraberindekiler Kapaklı Belediye Başkanı İrfan makamında ziyaret etti.

YÖNETİM TANITILDI

Gerçekleşen ziyaretlerde CHPKapaklı İlçe Teşkilatının yenilenen yönetimi tanıtılırken, yılsonu olması dolayısıyla yeni yıl tebriklerinde bulunuldu. Karşılıklı sohbet ile birlikte fikir alışverişinin yapıldığı ziyaretlerde, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.