Belediye Meclisi Cuma Günü Toplanacak

02.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi kasım ayı meclis toplantısı cuma günü Belediye Meclis salonunda saat 11.00’de toplanacak.

SAAT 11.00’DE TOPLANACAK

Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında toplanacak olan meclis üyeleri açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunarak gündem maddelerini görüşmeye geçecek. Gündemin üçüncü maddesinde Atatürk Mahallesi 840 ada 7 nolu parsel tamamı 300 metrekare arsada bulunan 6 metrekarelik belediye hissesinden hissesine düşen 3 metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satışının yapılması konusunu görüşülürken, dördüncü gündem maddesinde yine Atatürk Mahallesi 840 ada 7 nolu parsel tamamı 300 metrekare arsada bulunan 6 metrekarelik belediye hissesinden hissesine düşen 3 metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satışının yapılması konusu karara bağlanacak.

GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANACAK

Atatürk Mahallesi 840 ada 6 nolu parsel tamamı 300 metrekare arsada bulunan 4 metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satışının yapılmasının ardından gündemin bir diğer maddesinde Kınalı-Saray Devlet yolu Kapaklı Geçişi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği konulu yazısı görüşülecek. Fatih Mahallesi 659 ada 9 parsel tamamı bin 200 metrekare arsada bulunan 141 metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satışının yapılması konusunun görüşülmesinin ardından Kapaklı Pınarca Mahallesi basınç düşürme istasyonu konulu yazı görüşülecek. Meclisin dokuzuncu gündem maddesinde özel güvenlik hizmeti alımı konusunun görüşülmesinin ardından dolu kadro değişikliği konusu görüşülüp karara bağlanacak. Taşınmaz alımı konulu yazının da görüşülmesinin ardından Mimar Sinan Mahallesi 434 ada 55 nolu parsel tamamı 292,23 metrekare arsada bulunan 67,09 metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satışının yapılması konusu da görüşülecek. 13.gündem maddesinde Zabıta müdürlüğüne araç kiralama hizmeti alımı konunun görüşülmesiyle birlikte Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü’nden kiralanan Kazakgölü Mesire alanında hastane yapılmak üzere sınır düzeltmesi yapılması için muvafakat vermek üzere belediye başkanına yetki verilmesi konusu karara bağlanacak. Gündemin diğer maddelerinde, boş kadro değişikliği, birlik üyeliği konulu yazı, ikiz göller A tipi mesire alanı konulu yazı ve imar komisyonuna havale edilen konular görüşülecek.

• Zabıta Ekiplerimiz Pazar Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Pazar denetim ekipleri, kentimizde bulunan semt ve üretici pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, pazar esnafı ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

16.11.2017

• İlçemiz Genelinde Görüntü Kirliliği Oluşturan Unsurlar Kaldırılıyor

Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi Erbay caddesi üzerindeki izinsiz olarak yapılan ve hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden olan kaçak barak ve çadırlara müdahale ederek oluşan çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

16.11.2017

• Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit Ödemeleri Başladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

15.11.2017

• İlçemize Yapılacak Olan Spor Salonu İşine Ait Protokol İmzalandı

Kapaklı İlçesinde, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli taşınmaz üzerine Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından yaptırılacak olan 500 Kişilik Spor Salonu yapım işine ait protokol, ÇOSB Toplantı Salonunda; Vali Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından imzalandı.

15.11.2017