Basketbol Sahalarının Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

17.10.2017 - Kapaklı Belediyesi

Spora ve gençliğe önem veren Kapaklı Belediyesi, gençlerin ve çocukların yararlanacağı spor alanlarının sayısını artırıyor.

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde gençlerin sosyal aktivitelerini yapabileceği basketbol sahalarının yapım çalışmalarını sürdürüyor.İlk etapta İsmetpaşa mahallesi 38.sokak, Atatürk mahallesi Veli Çeken parkı , Cumhuriyet Mahallesi Neşet Ertaş Parkı ve Cumhuriyet mahallesi Çamlık parkında başlayan çalışmalar diğer mahallelerde de devam edecek.

SPOR GENÇLER İÇİN ÖNEMLİ

Sporun gençler için önemli olduğuna dikkat çeken Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI “Geleceğe hazırlanan bir toplumun sporu göz ardı etmesi mümkün değil. Kültürel ve sosyal anlamda kendilerini geliştiren gençlerin spor gibi her alanda tam donanımlı olmalarını istiyoruz. Sporun gençlerimize çok önemli katkı sağladığına inanıyorum. Spor, kardeşlik duygusunu pekiştirirken kötü alışkanlıklardan uzak durmak için de bir fırsattır. Bu nedenle başlattığımız spor sahaları çalışmalarımızı belirli plan ve program çerçevesinde sürdürmeye devam edeceğiz”diye konuştu.

• Zabıta Ekiplerimiz Pazar Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Pazar denetim ekipleri, kentimizde bulunan semt ve üretici pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, pazar esnafı ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

16.11.2017

• İlçemiz Genelinde Görüntü Kirliliği Oluşturan Unsurlar Kaldırılıyor

Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi Erbay caddesi üzerindeki izinsiz olarak yapılan ve hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden olan kaçak barak ve çadırlara müdahale ederek oluşan çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

16.11.2017

• Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit Ödemeleri Başladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

15.11.2017

• İlçemize Yapılacak Olan Spor Salonu İşine Ait Protokol İmzalandı

Kapaklı İlçesinde, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli taşınmaz üzerine Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından yaptırılacak olan 500 Kişilik Spor Salonu yapım işine ait protokol, ÇOSB Toplantı Salonunda; Vali Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından imzalandı.

15.11.2017