Başkan Yardımcıları Sekmen ve Özçiftçi Yeni Yıl Ziyaretlerini Sürdürüyor

28.12.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Adem Sekmen ,İslam Özçiftçi ve Belediye personelleri kamu kurum ve kuruluşları ile dernekleri ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Adem Sekmen ve İslam Özçiftçi başta Kapaklı İlçe Kaymakamı Mehmet Yüzer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram ile kamu kurum ve kuruluşlarını, hemşeri derneklerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Ziyaretlerde ilçe ile ilgili çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkan Yardımcıları Sekmen ve Özçiftçi ziyaretlerde yaptığı açıklamalarında '' Yeni bir yıla gireceğimiz bu son günlerde kurumlarımızı ve derneklerimizi ziyaret ederek yeni yıllarını kutluyor ve birlikte kentimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Kapaklı Belediyesi olarak her zaman tüm kurumlarımızın ve derneklerimizin yanındayız. Tüm Kapaklı halkının yeni yılını kutluyor , yeni yılın hepimize başta sağlık , mutluluk , barış ve huzur getirmesini diliyoruz.'' dediler.