Başkan Mandalı'dan 03 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

01.12.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI 03 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Mandalı mesajında “Engelli insanlarımıza göstereceğimiz ilgi, şefkat ve destek onların sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta hak ettikleri yeri almalarını sağlayacak ve hayata olan bağlılıklarını daha da güçlendirecektir.Günümüzde engellilerimizin toplumsal hayata katılım ve başarı noktasında gösterdikleri gayretlerden büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor, tüm vatandaşlarımızın engelli kardeşlerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalarını, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle Kapaklı ilçemizde yaşayan engelli kardeşlerim olmak üzere, ülkemizdeki tüm engelli kardeşlerimizin ‘’3 aralık Dünya Engelliler Gününü en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık,mutluluk ve esenlikler diliyorum’’ dedi.