Başkan Mandalı Zabıta Teşkilatının 191. Yıl Dönümünü Kutladı

08.09.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191.yıldönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta personelimizin Zabıta Haftasını kutladı.

Başkan Mandalı, “Zabıtalar Belediyelerimizin aynasıdır.Belediyenin halkla birebir temas halindeki en aktif biriminin zabıta birimi olduğuna dikkat çeken zabıta birimi esnafıyla, vatandaşıyla, iş adamıyla ve halkın her kesimiyle birebir diyalog halindedir. İşte bu yüzden sizlerin insanlarla iletişiminiz güçlü olmalı. Karşılaştığınız olaylar ve sorunlar karşısında çözüm üretme odaklı ve tarafsız çalışmalısınız. Sizler kamuoyunun gözünde Kapaklı'mızı temsil ediyorsunuz. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim.” dedi

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.