Başkan Mandalı Kadir ALBAYRAK'ı Ziyaret Etti

27.12.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri Bülent Eres, Sami İkizler ve Nalan Çolak da hazır bulunurken, Başkan Albayrak ve Mandalı arasında 2018’de yapılması düşünülen yatırımlar konuşuldu.

‘’KENTİMİZİN GELECEĞİNE YÖN VERECEĞİZ’’

Yapılan ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’ı ziyarette bulunup Kapaklımız için 2018 yılında hizmetlerimizle ilgili istişare ettik. Bir taraftan kentimizin geleceğine yön verecek, marka değerini artıracak projeleri Kapaklımıza kazandıracağız.’’ Dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Albayrak ise, Mandalı ve beraberindeki meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.