Başkan Mandalı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

09.01.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle açıklama yaparak, tüm basın çalışanlarının gazeteciler gününü kutladı.

Belediye Başkanı İrfan MANDALI 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir açıklama yayınladı. Basının, toplumun aydınlanmasında ve gerçeklerin öğrenilmesinde önemli bir role sahip olduğunu ifade eden Başkan Mandalı açıklamasında şunları ifade etti ;

Gazeteciler demokrasinin olmazsa olmazlarındandır. Bir kentin gelişip kalkınmasında en büyük pay gazetecilerin yaptığı haberler ve çalışmalarıdır. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazetecilerimiz, ilçemizin ve ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Gazetecilerimizin , halkımızı gelişen olaylar hakkında bilgilendirmek için ortaya koydukları emek kutsaldır.

Kapaklı Belediye Başkanlığı olarak üzerimize düşen görev anlayışı ve sorumluluk bilinciyle; hukukun evrensel standartlarından sapmadan, kişi hak ve hürriyetlerine saygıyı asla ihmal etmeden, doğru haber verme, tarafsızlık ve özel hayata saygıya dikkat ederek görevlerini yerine getirmeye çalışan tüm basın çalışanlarına, hizmet kapılarımızın her daim açıktır. Milletçe birlik, beraberlik, güven ve istikrarı korumak ve devam ettirmek, basın camiamızın önderliğinde hepimizin en önemli görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti yapan değerli yerel ve ulusal basın mensuplarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü en kalbi duygularım ile kutluyor, ebediyete intikal eden tüm basın çalışanlarını rahmetle anarken, ilkeli, tarafsız, objektif ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde görevlerini yerine getiren tüm gazetecilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.'' dedi