Başkan Mandalı İlker Girgin’e Okçuluk Malzemelerini Teslim Etti

23.10.2017 - Kapaklı Belediyesi

Belediye Başkanımız İrfan Mandalı ilçemizde ikamet eden ve Çerkezköy Adliyesi’nde görev yapan lisanslı okçu İlker Girgin’e Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu tarafından yapılacak olan Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonasına katılması için okçuluk malzemelerini teslim etti.

Kapaklı’yı okçuluk branşında başarılı bir şekilde temsil eden İlker Girgin’e destek olmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Mandalı” Milli Takım seçmelerine ve Türkiye şampiyonasına katılacak sporcumuza bugün malzemelerini teslim ettik. Her zaman desteklerimiz ile onun yanında olmaya devam edeceğiz.Bizleri makamında kabul eden Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hacı Ünal’a da teşekkür ediyorum” dedi.

• Zabıta Ekiplerimiz Pazar Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Pazar denetim ekipleri, kentimizde bulunan semt ve üretici pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, pazar esnafı ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

16.11.2017

• İlçemiz Genelinde Görüntü Kirliliği Oluşturan Unsurlar Kaldırılıyor

Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi Erbay caddesi üzerindeki izinsiz olarak yapılan ve hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden olan kaçak barak ve çadırlara müdahale ederek oluşan çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

16.11.2017

• Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit Ödemeleri Başladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

15.11.2017

• İlçemize Yapılacak Olan Spor Salonu İşine Ait Protokol İmzalandı

Kapaklı İlçesinde, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli taşınmaz üzerine Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından yaptırılacak olan 500 Kişilik Spor Salonu yapım işine ait protokol, ÇOSB Toplantı Salonunda; Vali Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından imzalandı.

15.11.2017