Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Dernekleri Ziyaret Etti

02.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İlçemizdeki hemşehri derneklerini ziyaret ederek dernek üyeleri ile bir araya geldi.

1 Kasım 2017 Çarşamba günü sabah erken saatlerde Kapaklı’ya gelerek sabah namazını Merkez Camii’nde kılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ardından Kapaklı’daki bazı hemşehri derneklerini ziyaret etti. Kapaklı’da faaliyet yürüten Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Sinoplular Derneği ve Uzunköprü-Meriç Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Başkan Albayrak, Dernek Başkanları Nazif Çelen, Şakir Demirel, Hakan Tunca ve üyelerle bir araya geldi.
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın da yer aldığı ziyaretlerde Başkan Kadir Albayrak, Kapaklı'daki tüm içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yenileneceğini belirtti.Ayrıca Başkan Albayrak Büyükşehirin yatırımları hakkında bilgiler vererek bu yıl Kapaklı yılı olacak ve hizmetlerimize daha hızlı bir şekilde devam edeceğiz'' dedi.

• Zabıta Ekiplerimiz Pazar Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Pazar denetim ekipleri, kentimizde bulunan semt ve üretici pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, pazar esnafı ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

16.11.2017

• İlçemiz Genelinde Görüntü Kirliliği Oluşturan Unsurlar Kaldırılıyor

Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi Erbay caddesi üzerindeki izinsiz olarak yapılan ve hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden olan kaçak barak ve çadırlara müdahale ederek oluşan çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

16.11.2017

• Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit Ödemeleri Başladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

15.11.2017

• İlçemize Yapılacak Olan Spor Salonu İşine Ait Protokol İmzalandı

Kapaklı İlçesinde, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli taşınmaz üzerine Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından yaptırılacak olan 500 Kişilik Spor Salonu yapım işine ait protokol, ÇOSB Toplantı Salonunda; Vali Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından imzalandı.

15.11.2017