Araç Kaldırım İşgaline Denetimler Aralıksız Devam Ediyor

17.08.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri yaya geçişlerini engelleyen ve kaldırım üzerine araç park edenlere karşı denetimlerini ilçe genelinde arttırdı.

"YAYALAR İÇİN YAPILAN KALDIRIMA ARAÇ PARK EDİLMEZ"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI kaldırımların otopark alanı olmadığını hatırlatarak, “Yayalar için yapılan kaldırımlara araç park edilmemesi için sık sık uyarılarda bulunuyoruz. Buna rağmen bazı vatandaşlarımız kaldırımlara park etmekte ısrar ediyorlar. Bizler de mecburen artık ceza yazmak zorunda kalıyoruz” dedi. Başkan Mandalı aynı şekilde engelli ve yaya geçiş yerlerine park etmenin de yasak olduğunu vurgulayarak, kaldırımdaki araçlar nedeniyle yayalar yolun ortasından yürümek zorunda kalıyor. Bu nedenle araç ve yaya trafiği tehlikeye sokuluyor. Bu konuda çok hassasız ve denetimler aralıksız devam edecek.Kaldırım üzerine park eden araç sürücülerinin bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Kaldırım işgali yapan ve kaldırım üzerine park eden araç sahiplerine yasal işlemler uygulanmaya devam edecek .Tüm vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmalarını rica ediyorum.'' dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.