Albayrak, Kapaklı Kültür Merkezi İnşaatını İnceledi

28.09.2017 - Kapaklı Belediyesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve Belediye başkanımız İrfan MANDALI, yapımı devam eden Kapaklı Kültür Merkezi proje çalışmalarını yerinde incelediler. Kültür merkezi projesi hakkında konuşan başkan MANDALI; " Her yıl 10 bin kişiden fazla göç alan işçi kenti Kapaklı'mız için, kültür merkezimiz büyük önem arz ediyor. Yoğun iş hayatının stresini, kültürel ve sosyal faaliyetlerimiz ile bir nebze hafifletmeyi düşünüyoruz. Kapaklı'mız için böylesine büyük yatırımlara destek verdiği için büyük şehir belediye başkanımız sayın Kadir ALBAYRAK'a ve ekibine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Kültür Merkezi inşaat alanını ziyaret eden Başkan Albayrak'a, belediye başkanımız İrfan MANDALI çalışmaların son durumu ile ilgili bilgiler aktardı. Kültür merkezi inşaatının incelenmesinin ardından ilçemiz Kaymakamı Mehmet YÜZER'i, büyükşehir meclis üyelerimizi ve esnaflarımıza ziyarette bulundular, hayırlı işler dilediler.