Ahmetbey Belediye Başkanı Başkan Mandalı'yı Ziyaret Etti

19.09.2017 - Kapaklı Belediyesi

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanımız İrfan MANDALI'yı makamında ziyaret etti.

Mustafa Altıntaş ziyaretinde, Belediyecilik hizmetlerine katkı ve desteklerinden dolayı belde halkı adına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI'ya plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Başkan Mandalı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasında '' Trakyamızdaki tüm belediyelerimiz ile istişarelerimizi sürdürmeye ve birbirmize destek olmaya devam edeceğiz. Ziyareti için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Her zaman Kapaklı Belediyesi olarak yanlarında olmaya devam edeceğiz. Trakya'ımız da birlik ve beraberliğimiz tüm belediyelerimiz ile güçlü bir şekilde devam edecek'' dedi.