29 Ekim'de Cumhuriyet Yürüyüşü ve Gökçe Konseri Düzenlenecek

11.10.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi tarafından 29 Ekim Pazar günü saat 19.00 'da Eski Belediye meydanından başlayacak olan '' Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı'' ve ardından saat 20.00 'da eski Belediye meydanında Gökçe konseri düzenlenecek.

Kapaklı Belediyesi’nin öncülüğünde yapılacak kutlamalarda, Cumhuriyet Yürüyüşü ve fener alayının ardından Eski Belediye Meydanı’nda saat 20.00’da Gökçe sahne alacak. Başkan Mandalı, “Özgür, bağımsız ve onurlu bir yaşamın değerlerini yücelten Cumhuriyetimizin 94’üncü kuruluş yıl dönümünü, barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde coşkuyla kutlayacağız. Cumhuriyet’in kurulmasında büyük bedel ödeyen dedelerin torunları olarak bugün aynı inançla Cumhuriyet’e olan bağlılığımızı, inancımızı çok güçlü olarak göstereceğiz Tüm hemşehrilerimi, geleceğe kıvanç içinde, umutla bakabilmek adına, öncülüğünü yaptığımız kutlama programımıza ve büyük yürüyüşe davet ediyorum” dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.