Şampiyonlar'dan Başkan Mandalı'ya Ziyaret

11.09.2017 - Kapaklı Belediyesi

Mısır’da düzenlenen Dünya Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye adına yarışıp şampiyon olan Azra Çavuş, kendi kilosunda 2. Olan Işıl Zafer ve Türkiye Şampiyonası’nda 3. Olan ve Avrupa Şampiyonası’nda yine Türkiye adına yarışacak olan İdil Zafer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya ziyarette bulundu.

‘SPORCULARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ’

Mandalı sporcuları tek tek selamladıktan sonra genç sporcuları makamına kabul etti. Gururlu olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Mandalı, “Belediye olarak başarılı olan sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz, Mısırda düzenlenen Şampiyonada Ayyıldız bayrağımızı dalgalandıran kızlarımızı ödüllendireceğiz. Kızlarımızın başarısında büyük emeği olan milli hocamız Oğuzhan Tokgöz'e de böylesine başarılı sporcular yetiştirdiği için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.