“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Depremden Etkilenen Vatandaşlarımızın Yanındayız

Kapaklı Belediyesi  mobil ikram aracı Elazığ’da meydana gelen ve tüm ülkeyi yardım seferberliğine sokan 6.8 şiddetindeki depremin yaşandığı bölgeye giderek depremden etkilenen vatandaşlarımıza ve arama kurtarma ekiplerine destek oluyor.

“ACILAR BİR GÖNÜLLER BİR’’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Acılar bir, gönüller bir. Depremin yaralarını sarabilmek ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın acılarını biraz da olsa hafifletmek için bölgeye sevk ettiğimiz ikram aracımız Elazığa ulaştı. Elazığ tren garına yerleşen aracımız sabahın ilk ışıklarıyla birlikte vagonlarda kalan vatandaşlarımıza bu soğuk günlerde sıcak çorba dağıtımı gerçekleştirerek ikramlarda bulundu” dedi.

"İHTİYAÇ DUYULMASI HALİNDE YARDIM KAMPANYASI BAŞLATACAĞIZ"

Başkan Çetin açıklamasının devamında " Deprem bölgesindeki gelişmeleri hassasiyet ile yakından takip etmekte ve vatandaşlarımıza her türlü yardım için AFAD yetkilileri ile irtibat halindeyiz. Şu an için deprem bölgesinde herhangi bir ihtiyaç durumu söz konusu olmayıp, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı tarafından tüm çalışmalar titizlikle yürütülmektedir. İhtiyaç duyulması halinde Kapaklı genelinde AFAD yetkilileriyle koordineli bir şekilde yardım kampanyası organize edilecektir. Hamdolsun devletimiz tüm kurumları ile en hızlı şekilde vatandaşlarımıza ulaşmış ve gerekli yardımlarda bulunmaya devam etmektedir. Rabbim, depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet eylesin. Yaralılarımıza da acil şifalar versin. Dualarımız ve kalbimiz sizinle” dedi.

‘’TÜM KALBİMİZLE VE DUALARIMIZLA YANINIZDAYIZ’’

Bölge halkı başta Belediye Başkanımız Mustafa Çetin ve Belediyemiz olmak üzere acımızı paylaşan tüm Kapaklı halkına ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Bizler de tüm kalbimizle ve dualarımızla yanınızdayız.

Son Düzenleme Tarihi: 28 Ocak 2020 | 09:35:11
22 Şubat Cumartesi