“Kapaklı Sizin Eviniz”

Damla Sokak’ta Park Yapımı Tamamlandı

Belediyemiz  Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi Damla Sokak’ta yapımına başlanan çocuk parkı çalışmalarında sona gelindi.

Park oyun grupları montajlarının tamamlanmasının ardından kullanıma açılacak.

Vatandaşların nefes alacağı yeni yaşam alanları açmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanımız  Mustafa Çetin, “Cumhuriyet Mahallemizde Damla Sokak’ta içerisinde çocuk oyun parkı, spor alanı ve oturma alanlarının bulunduğu ve vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte boş vakitlerini değerlendirebileceği yeni sosyal alanları kentimize kazandırıyoruz. İlçemizde çocuklarımızın oyun alanı olarak düzenlenen parklarımızdaki tüm oyun grupları elden geçiriyor, bakım ve onarımlarını yapıyoruz. Çocuklarımız içinde kentimizde yeni parklarda oluşturmaya devam edeceğiz Mahalle ve sokaklarımızda bulunan park alanlarımızı değerlendireceğiz ve vatandaşlarımız içinde hoş vakit geçirerek sosyal yaşamlarını sürdürebilecekleri yerler haline getireceğiz.” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 09 Eylül 2019 | 16:12:20
20 Eylül Cuma