“Kapaklı Sizin Eviniz”

ÇTSO Başkanı Kozuva'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ,  Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin , Yönetim kurulu üyeleri  Ayhan Arslan ,  Metin Taşdelen, Mehmet Çetin, Mustafa Ogün Asıl ve Murat Narçın Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ziyaretinde yaptığı konuşmasında " Yeni dönemin size, Kapaklı'ya ve bu şehirde yaşayan herkese hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yeni projelerle Kapaklı'nın gelişmesi için Ticaret ve Sanayi  odası olarak her zaman desteklerimizle yanınızda olacağız." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı  Belediye Başkanı Mustafa Çetin; “Bizler her fırsatta gerek Ticaret ve Sanayi odamızla gerekse diğer sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlarla her zaman istişarelerde bulunarak , Kapaklı’ımıza en güzel şekilde hizmet vermek için çalışacağız. Toplumun her kesimiyle fikir alışverişlerinde bulunup gecemizi gündüzümüze katarak halkımıza hizmet edeceğiz. Ekibimle ve tüm imkanlarımızla birlikte ilçemizde ihtiyaç duyulan her noktada üzerimize düşen ve elimizden gelen her çalışmayı yaparak halkımızın emrinde olacağız." dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 08 Mayıs 2019 | 12:03:33
18 Ekim Cuma