“Kapaklı Sizin Eviniz”

Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor

Kapaklı Belediyesi, vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla yürüttüğü temizlik faaliyetleri kapsamında çöp konteynerlerini yıkama ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı  Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ve sıcaklıkların artması ile birlikte ilçede yaşayan vatandaşların çöp konteynerlarının kokusundan rahatsız olmamaları için sokak ve caddelerdeki çöp konteynerlerının yıkama ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almasının amaçlandığı çalışma kapsamında, çöp konteynerlerı  özel araçlar tarafından özel kimyasal ilaçlarla yıkanarak dezenfekte ediliyor.

Kötü Koku Engelleniyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, daha temiz ve daha hijyenik bir Kapaklı için bu çalışmayı yürüttüklerini belirterek, “Çöp konteynerlerine atılan evsel atıkların, sinek ve haşere oluşumunu engellemek ayrıca çevreye kötü kokunun yayılmasını önlemek amacı ile hijyen çalışmalarına önem veriyoruz. Her mahallemizdeki çöp konteynerlerinin periyodik olarak dezenfekte çalışmalarını aksatmadan düzenli olarak yapmaya devam edeceğiz ” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 23 Mayıs 2019 | 13:08:11
16 Haziran Pazar