“Kapaklı Sizin Eviniz”

Bülent Ecevit Parkında Süs Havuzları Yenileniyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin İsmetpaşa Mahallesinde bulunan Bülent Ecevit parkında incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

BAŞKAN ÇETİN " KAPAKLI'MIZA YAKIŞIR BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ"

Parktaki süs havuzlarının yenileneceğini ve parktaki eksikliklerin en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin  yaptığı açıklamasında “İsmetpaşa mahallemizdeki Bülent Ecevit Parkında incelemelerde bulunduk. Yıllardır çalışmayan ve kaderine terk edilen süs havuzlarını yenileyerek parkımıza Kapaklı'mıza  yakışır bir görünüme kavuşturacağız. Parklarımızdaki eksikliklerimizi de en kısa sürede tamamlayacağız. Kapaklı halkımızın yazın keyfini parklarımızda huzurlu bir şekilde geçirmeleri için tüm parklarımızda çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 01 Temmuz 2019 | 10:51:52
21 Temmuz Pazar