“Kapaklı Sizin Eviniz”

Belediyemizden 57’nci Alay ruhuna destek

Çanakkale Savaşlarında gösterdiği kahramanlıkla destanlaşan 57’nci Alay anısına yürüyecek 57 gönüllü, Tekirdağ'dan Çanakkale’ye uğurlandı. Kapaklı Belediyesi olarak bizler de 57’nci Alay ruhunu canlı tutmak adına bu anlamlı etkinliğe katılım ve destek sağladık

TEKİRDAĞ’DAN UĞURLANDILAR

13 - 18 Mart 2019 tarihleri arasında Çanakkale Şehitliği’ne gerçekleştirilecek olan yürüyüşe katılmak üzere yola çıkan, aralarında Belediyemiz personelinin de bulunduğu 57 gönüllü için Tekirdağ’da eski valilik binası önünde tören düzenlendi.

YÜRÜYÜŞE SES YAYIN ARACIMIZ ESKORTLUK EDİYOR

Bizler de gönüllü Belediye personelimizle birlikte ses yayın aracımızı da yürüyüşe göndererek 57’nci Alay ruhunun canlı tutulmasında rol oynadık.

6 GÜN SÜRECEK

Tekirdağ'dan yola çıkan 57 gönüllü, 6 günlük yürüyüşün ardından 18 Mart’ta düzenlenecek Çanakkale şehitlerini anma törenine katılacak.

Son Düzenleme Tarihi: 18 Mart 2019 | 14:39:49
22 Mayıs Çarşamba