“Kapaklı Sizin Eviniz”

Belediye hizmetlerimize e-Devlet Kapısı’ndan erişebilirsiniz

Kapaklı’da ikamet eden vatandaşlarımız e-Devlet Kapısı üzerinden de Belediye hizmetlerinden faydalanabilecek

HANGİ HİZMETLERDEN FAYDALANILABİLECEK?

https://www.turkiye.gov.tr/kapakli-belediyesi bağlantısı üzerinden vatandaşlarımız ‘Arsa Rayiç Bedeli Sorgulama’, ‘Beyan Bilgileri Sorgulama’, ‘Sicil Bilgileri Sorgulama’, ‘Tahakkuk Bilgileri Sorgulama’ ve ‘Tahsilat Bilgileri Sorgulama’ gibi hizmetlerden faydalanabilecek.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklı’da ikamet eden vatandaşlarımız Belediyemizin bazı hizmetlerine online bir şekilde erişebilecekler. Kapaklılı hemşehrilerimiz e-Devlet Kapısı sistemine giriş yaparak ‘Arsa Rayiç Bedeli Sorgulama’, ‘Beyan Bilgileri Sorgulama’, ‘Sicil Bilgileri Sorgulama’, ‘Tahakkuk Bilgileri Sorgulama’ ve ‘Tahsilat Bilgileri Sorgulama’ hizmetlerinden faydalanabilecekler. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

e-Devlet Kapısı platformuna 5 hizmetle giriş yaptıklarını ve bu hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “e-Devlet Kapısı’nda ilk etapta 5 adet hizmetimizi vatandaşlarımızın kullanımına açtık. İlerleyen zamanlarda hizmetlerimizin sayısını arttırarak Kapaklı halkının Belediyemiz hizmetlerine pratik bir şekilde ulaşmalarını sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Son Düzenleme Tarihi: 09 Nisan 2019 | 15:34:52
16 Haziran Pazar