“Kapaklı Sizin Eviniz”

Belediye Başkanımız'dan Çanakkale Zaferinin 100. yıl mesajı

Belediye Başkanımız'dan  Çanakkale Zaferinin 100. yıl mesajı

Belediye Başkanımız İrfan MANDALI , Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümünü kutladı.

Başkanımız mesajında Çanakkale Zaferi'nin milli birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü temellere sahip olduğunun en büyük delili olduğunu vurguladı.
Başkanımız ;

" Çanakkale silah gücünün, iman gücü karşısında diz çöktüğü bir şeref sayfasıdır. Milletimiz bundan 100 yıl önce vatan sevgisi konusundaki fedakarlığını ve bağımsızlık konusundaki kararlılığını Çanakkale 'de 250 bin şehit vererek ortaya koymuştur. Sahip oldukları büyük askeri ve teknolojik güçle Çanakkale önlerine gelen emperyalist devletler, milletimizin sahip olduğu inanç karşısında asla unutamayacakları bir ders almışlardır.Çanakkale milli birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü temellere sahip olduğunun en büyük delilidir. Ecdadımız Türkü, Kürdü, LazI, Çerkezi, Sünnisi ve Alevisiyle omuz omuza direndi, kol kola şehit düştü. Çanakkale'yi geçilmez yapan da bu inanç ve kardeşlik bağı oldu. Çanakkale 'yi Çanakkale yapan değerlere sahip çıktığımız sürece hiç bir güç milletimizin bağımsızlık konusundaki iradesini kıramayacaktır.Bu vatanı bize emanet eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranlarımla anıyorum. dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 16 Aralık 2018 | 19:09:23
24 Ağustos Cumartesi