“Kapaklı Sizin Eviniz”

Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’in Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Belediye Başkanımız Mustafa  Çetin’in Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin  2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlaması dolayısıyla  bir mesaj yayınlayarak yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.

Yeni bir eğitim öğretim yılının ülkemize ve Kapaklı'mıza  hayırlı olması temennisinde bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, eğitimin toplumda vazgeçilemeyecek en temel unsurların başında geldiğini vurgulayarak, geleceğin Türkiye'sine yön verecek olan geleceğimizin teminatı çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim verilmesinin ve topluma faydalı bireyler olarak yetiştirilmesinin öncelikli amaçları olduğunu ifade etti.

Başkan Çetin mesajında , “Öncelikle, yarınlarımızı emanet ettiğimiz, sonsuz sevgi ve sabırla çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimize ve yöneticilerimize minnettarız.  Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten tek yer, eğitim yuvalarımızdır. Bunun bilinci ile bizde Kapaklı Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha güzel imkanlarda eğitim almaları için imkanlarımız ölçüsünde ilçemizdeki tüm  eğitim kurumlarımızın yanında olacağız

Bu duygu ve düşüncelerle,kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakârlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin, velilerimizin ve tüm eğitim camiasının 2019-2020 eğitim ve öğretim yılını kutluyor, başarılı bir eğitim- öğretim yılı geçirmelerini yüce rabbimizden niyaz ediyorum." dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 09 Eylül 2019 | 14:05:45
20 Eylül Cuma