“Kapaklı Sizin Eviniz”

Başkanımız Mandalı: Kapaklımıza değer katıyorsunuz

Kapaklımızda faaliyet göstermekte olan Kars Arpaçay Bozyiğitliler ve Samsun Alaçamlılar Derneklerimizin Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya dernekler başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek; 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılar dileklerini iletti

HUZUR VE MUTLULUK İÇERİSİNDE YAŞIYORUZ

Kapaklı Kars Arpaçay Bozyiğitliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayan Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Dernek yöneticilerimizi burada görmek bizler için büyük bir mutluluk. Kapaklımızda ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşlarımızla huzur ve mutluluk içerisinde yaşıyoruz. Bu aile ortamının sağlanmasında hemşehri derneklerimizin de katkıları çok büyük. Kapaklımıza, kültürümüze, insanımıza kattığınız değerler için sizin özelinizde tüm derneklerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

SEÇİMLERDE BAŞARILAR DİLEDİLER

Kendilerini makamında ağırlayan Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya teşekkürlerini ileten dernek yöneticileri, “Ziyaret isteğimizi kabul edip bizleri ağırladığınız için ve hiçbirini ayırt etmeden derneklerimize sağladığınız katkı ve desteklerden dolayı size çok teşekkür ediyoruz. Sizin de söylediğiniz gibi Kapaklımızda 81 ilimizden vatandaşımız var ve burada birlik, beraberlik içerisinde yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı ve 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Başkanımız Mandalı’ya başarılar diledi.

Son Düzenleme Tarihi: 29 Ocak 2019 | 10:20:53
23 Şubat Cumartesi