“Kapaklı Sizin Eviniz”

Başkan Yardımcımız Adem SEKMEN Çocuk Giyim Mağazasının Açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Yardımcımız Adem SEKMEN Çocuk Giyim Mağazasının  Açılışını gerçekleştirdi.

Belediye Başkan yardımcımız Adem SEKMEN İlçemiz Canbazlar caddesinde faaliyete geçecek olan Cici Bici Çocuk Giyim Mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Canbazlar Caddesi’nde yer alan mağazanın açılışında hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkan yardımcımız Adem SEKMEN konuşmasında, ilçemiz ekonomisi açısından yeni iş yerlerinin açılmasını destekliyoruz Kapaklı’ nın her geçen gün gelişmesiyle birlikte çarşı merkezimizde büyümekte ve  çeşitli mağazalarımızın sayısı artmaktadır. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu işyerimizin de  sahiplerimize hayırlı kazançlar getirmesini ve ilçemize de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 16 Aralık 2018 | 19:09:23
19 Ağustos Pazartesi