“Kapaklı Sizin Eviniz”

Başkan Çetin’den Vali Yıldırım’a ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti

VALİLİK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ

Tekirdağ Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel ve çalışma ekibinden İbrahim Halil Yerlioğlu katıldı.

İLÇEMİZİN KALKINMASI VE GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ziyaret sırasında şu ifadeleri kulandı: “Kapaklı Belediyesi olarak tüm kamu kurumları ve devletimiz ile birlikte hareket edip, kentimiz için gerekli olan  yatırımları en kısa sürede ilçemize kazandıracağız. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda mutlak suretle istişare içerisinde olarak ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışacağız. Bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı  Sayın Valimize teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Belediye Başkanlığı görevini yürütecek olan Mustafa Çetin ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Son Düzenleme Tarihi: 10 Nisan 2019 | 08:57:45
18 Nisan Perşembe