“Kapaklı Sizin Eviniz”

Başkan Çetin, Zabıta Haftası’nı Personeliyle Kutladı

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 'Zabıta Haftası'nı  pasta keserek kutladı.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Zabıta Teşkilatı’nın 193. Kuruluş yıldönümünde zabıta personeliyle Belediye Teras Kafesinde bir araya geldi.

Özverili çalışmalarından dolayı personeline teşekkür eden Başkan Çetin; “İlçemizde düzenin sağlanması, daha yaşanabilir bir Kapaklı inşa edilmesi için hepimize büyük sorumluluk düşüyor. İşgaliyelerin önlenmesi, vatandaşlarımızın şikayetlerinin en hızlı şekilde değerlendirilip çözüme ulaştırılması için hep birlikte çalışacağız. Sizler her zaman halkımızla iç içesiniz. Kapaklı'mızın değişmesinde, güzelleşmesinde sizlere son derece önemli görevler düşüyor. Hepinizin bu bilinçle hareket ettiğini biliyorum. İlçemizde gerçekleştirdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan  mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum” sözlerini kaydetti.

Son Düzenleme Tarihi: 04 Eylül 2019 | 09:21:22
20 Eylül Cuma