“Kapaklı Sizin Eviniz”

Başkan Çetin Sıcak Asfalt Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Kapaklı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde başlattığı sıcak asfalt yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bahçelievler mahallesinde Hoca Ahmet Yesevi Caddesi , Çağlayan sokak , Atatürk Mahallesinde İstiklal Caddesi , Cumhuriyet mahallesinde Körbey ve Tekcan sokakta Sıcak asfalt yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sıcak asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa  Çetin " Atatürk mahallesi İstiklal caddemizde devam eden Sıcak asfalt yol yapım çalışmalarımızı yerinde inceleyerek ekiplerimizden bilgiler aldım. Şehrimizin çehresini modernleştirmek için kentimiz genelindeki tüm yollarımızı yenileyeceğiz. Söz verdiğimiz gibi çok çalışacak, gönüller kazanacağız. Kapaklı'mızı Gönül Belediyeciliği ile yeniden inşaa edeceğiz." dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 03 Temmuz 2019 | 10:31:10
21 Temmuz Pazar